Rotorklipper til at gøre arbejdet nemmere​

Har du beplantning, hvor du har brug for at slå græs mellem planterne? GeoMek Aps kan være dig behjælpelig med en rotorklipper, der løser opgaven for dig. Vi hjælper kunder i den østlige del af Jylland. Vi har blandt andet mange kunder fra Aarhus, Randers og Djursland. Vi kan også hjælpe dig med en rotorklipper.

Når du vælger at handle hos os, er du sikker på, at du ender med en rotorklipper i rigtig god kvalitet. Med en rotorklipper kan du nemt holde områderne omkring dine planter rene. Det behøver ikke at være noget, der skal koste dig en bondegård. Vi kan helt sikkert give dig et godt tilbud, du ikke kan sige nej til. Der er derfor gode muligheder for at få en billig løsning, når der skal trimmes omkring dine planter.

​Hvad er en rotorklipper?

En rotorklipper er i grove træk en græsslåmaskine, der kan trimme omkring beplantning. Den benyttes ofte, hvis du har store arealer med beplantning i rækker. Den bliver ofte anvendt til juletræsplantager.

En rotorklipper vil typisk blive spændt fast til en traktor. Når du kører, vil rotorklipperen ikke beskadige dine træer eller planter. Den vil i stedet trimme græsset, der er mellem træerne. 

​Med en rotormaskine kan du holde dine beplantningsområder rene uden at skulle bruge unødvendig kemi til formålet. Det giver dine planter bedre forhold at vokse i. Derudover er anvendelsen af en rotormaskine også mere skånsom for dine planter. Der er derfor rigtig mange fordele ved at anvende en rotorklipper.

Kontakt os for bestilling

​Kan du også se de mange gode fordele i en rotorklipper, kan du kontakte os for bestilling. Ønsker du at vide mere om rotorklipperen, er du også meget velkommen til at kontakte os. Tøv ikke med at kontakte os på telefon 4057 3910 eller på e-mail geomek@mail.dk, hvis du ønsker at vide mere.

Følg os på
​Facebook​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på Facebook

​GeoMek Aps

CVR: 42275603

Ring til os

Tlf.: 4057 3910

Skriv en besked

E-mail: geomek@mail.dk