​Skovmaskiner med fokus på effektivitet og komfort

Hvis du står og mangler skovmaskiner, er du kommet til det helt rette sted. Hos GeoMek Aps opererer vi hovedsageligt i og omkring Nimtofte, Aarhus, Randers og Djursland, men servicerer også en lang række andre kunder i Jylland. I vores sortiment finder du blandt andet skovningsmaskiner og udkørselsmaskiner, som har fokus på at udføre en skånsom behandling af hver eneste plante. Maskinerne bruges til bl.a. juletræsproduktion.

Vi arbejder både med køb, salg og service af skovmaskiner, så vi er altså en full-service virksomhed, der kan hjælpe dig, uanset hvad du er på udkig efter. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vores dygtige og kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig på bedst mulig vis.

Vi har mange forskellige skovmaskiner i sortimentet

I vores sortiment finder du mange forskellige typer skovmaskiner, men vores GeoMek Combi Forst er dog en af vores absolut mest populære modeller. Det er en portaltraktor, der har mange fordele. 

Det er blandet andet muligt, at have flere træer per hektar uden at lave kørespor, samtidig med at man opnår en væsentlig reduktion af kemikalie- og gødningsforbruget.​

Hvis du er i tvivl om, hvilken type skovmaskine du skal anvende, står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig. De guider dig også igennem vores service og reparation af skovmaskiner, så du ved, hvad du får for dine penge.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder inden for skovmaskiner. Hvad end du ønsker at købe en maskine eller blot vil have vejledning af vores ansatte, hjælper vi dig på vej mod at træffe den rette beslutning.

Ring til os på telefon 40573910, eller send en e-mail til geomek@mail.dk.

​​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på
​Facebook​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på Facebook

​GeoMek Aps

CVR: 42275603

Ring til os

Tlf.: 4057 3910

Skriv en besked

E-mail: geomek@mail.dk